Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója szeretnél lenni webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésedre állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

Üzemeltetői adatok

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg. Személyes átvételre a budai BUBORÉK BOLT-ban van lehetőség (1015 Budapest, Batthyány u. 48. (Ostrom utca sarok) nyitva tartási időben (H-P: 12-19, Sz: 11-15)).

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban a házhoz szállítás díját nem. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk

A vásárláshoz regisztráció szükséges, melyet külön és a rendelés folyamán is meg lehet tenni.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 12-től 19 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Minden esetben e-mail-ben visszaigazoljuk a rendelés állapotát, és azt, hogy mikor tudjuk teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól vagy előre fizetés beérkezésétől számított 2-5 munkanapon belül. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő előzetes egyeztetést követően kerülhet sor. Abban az esetben, ha a termék vételárának kiegyenlítése előre történt, a teljes vagy a részösszeg visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete

Pólóknál:

Először a mintát válaszd ki, és utána tudsz választani a pólófazonok közül, ezután már csak a pólód színét kell kitalálnod, illetve hogy milyen méret kell neked. Ehhez méretezési segítséget nyújtunk. Kérjük figyelmesen nézd át, hogy biztosan jó méretet válassz!

Kitűzőknél:

Válaszd ki a kívánt mintájú kitűzőt, utána pedig a neked tetsző színvariációt, majd a méretet (jelenleg csak 26 mm-es kitűzőket tudsz rendelni).

Derékmelegítőnél:

Választhatsz minta nélküli és mintás derékmelegítőt is. Válassz színt és méretet. Ehhez méretezési segítséget nyújtunk. Kérjük figyelmesen nézd át, hogy biztosan jó méretet válassz!

Ha mindez megvan, válaszd ki a kívánt darabszámot és kattints a KOSÁRBA gombra. (Bármerre barangolsz is az oldalon, kosarad tartalmát oldalt a szürke sávban, a WEBSHOP gomb alatt, A KOSÁR TARTALMÁ-nál is meg tudod nézni. A termékeket bármikor ki tudod venni a kosaradból, és a darabszámot is tudod változtatni, amíg a MEGRENDELEM gombra nem kattintasz.)

Ha kiválasztottad az összes neked tetsző terméket és szeretnéd megvásárolni őket, kattints a KOSARAD TARTALMÁ-nál a PÉNZTÁRBA gombra. (Ha nem vagy bejelentkezve, vagy még nem regisztráltál, akkor azt itt kell megtenned. Nagyon fontos, hogy az adatokat pontosan töltsd ki, hogy a csomagod biztosan megérkezzen!) Itt ki tudod választani, milyen módon szeretnéd megkapni a terméket, és mindez mennyibe fog kerülni. Ha mindent rendben találsz, kattints a MEGRENDELEM gombra. E-mailben fogunk értesíteni rendelésed elfogadásáról. A rendelésed állapotát pedig nyomon követheted a PROFIL/MEGRENDELÉSEK menüpont alatt, a MEGRENDELÉSEK ikonra kattintva.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Utánvét esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kézbesítéskor a csomagot a futár/postás előtt meg kell vizsgálni, és a termékeken észlelt sérülés esetén jegyzőkönyv felvételének kérvényezése szükséges, és csomagot nem szabad átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

További fizetési módok: előre utalás. Előre utalás esetén a csomagot a fizetendő végösszeg beérkezése után tudjuk postára adni. Személyes átvétel választása esetén is van lehetőség az előre utalás fizetési módot választani a készpénzes fizetés mellett.

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a rendelés feldolgozását követően 2-5 munkanapon belül teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon senki, szállítási címként célszerű (amennyiben lehetőség van rá) munkahelyi címet megadni. A Magyar Posta kétszeri kézbesítést kísérel meg, az első kézbesítést követően értesítést hagy és tájékoztat a további lehetőségekről. Az át nem vett küldemények szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása

A házhoz szállítás díja függ a rendelés összértékétől, illetve a választott kézbesítési módtól.

Rendelés összértéke Ár előre fizetés esetén (postai küldemény) Ár előre fizetés esetén (futár) Ár utánvét esetén (futár)
1-20000 Ft 600 Ft 2000 Ft 2600 Ft
20000 Ft felett ingyenes ingyenes 600 Ft

A díjak Ft-ban értendőek és bruttó árak.

Személyes átvételre a budai BUBORÉK BOLT-ban van lehetőség (1015 Budapest, Batthyány u. 48. (Ostrom utca sarok) nyitva tartási időben (H-P: 12-19, Sz: 11-15)). A személyes átvétel ingyenes.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Utánvétel esetén kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő fizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia

Cégünk minden termékére teljeskörű csere- vagy visszavásárlási lehetőséget biztosít a fogyasztóknak 8 munkanapon belül! A 8 munkanap attól az időponttól kezdődik, amikor a fogyasztó a terméket kézhez kapta.

A jótállási igény a csomagban kapott számlával érvényesíthető. Tartós fogyasztási cikkek esetén a jótállás időtartama 1 év, mely a cikk átvételével (kézbesítés) kezdődik. A vásárlást követő 3 munkanapon belül meghibásodás miatt felmerülő csereigényt a tartós fogyasztási cikk cseréjével teljesítjük. Szavatossági igény a számla bemutatásával érvényesíthető a vásárlást követő 2 éven belül, ha a meghibásodás a vásárláskor már meglévő gyári hibából keletkezett. Az első 6 hónapban az Eladó feladata a kifogás intézése, 6 hónapon túl a vásárló a kifogása rendezéséhez az illetékes fogyasztóvédelmi szervhez fordulhat. Szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét, kártérítést - lehetőség szerint 15 napon belül - biztosítunk. Szavatossági igény benyújtásáról minden esetben jegyzőkönyvet kell kiállítani, melynek tartalmaznia kell a vásárlással kapcsolatos adatokat, valamint a kifogás tényét. Ezen igénnyel keresd fel vevőszolgálatunkat emailben: musu@musu.hu

Hibás teljesítés esetén a szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49/2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Abban az esetben, ha a termék kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, akkor nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

A törvény további részletei megtekintése itt: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal annak jelzését megteheted a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként add fel jelzését, így tudod igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton juttasd vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni! Igény szerint segítünk a postára adás menetében. Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a MusuLányok Kft. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (Egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Adatkezelés

A webáruház használata során a MusuLányok Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a MusuLányok Kft. alvállalkozója. (Pl: Posta, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a MusuLányok Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretnéd engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatod a böngésződ beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a MusuLányok Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a MusuLányok Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adataid törlését, módosítását bármikor kérheted írásban a musu@musu.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadod a MusuLányok Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit. Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattints ide.