kezdőlap
Bolt
ruhák
minták
Galéria
Musu
webshop
 
 


 
Bejelentkezés
Regisztráció
Méretezési segítség
A webshop használata vásárlási feltételek
Visa - Master card

Discover - American Express
 Barátaink:A webshop használata, vásárlási feltételek

 

Webshopunkban elsősorban lány, fiú és gyerekpólókat, derékmelegítőt, apróságokat, kiegészítőket tudsz vásárolni, illetve néhány egyedi ruhadarabot.

Pólóknál:
Először a mintát válaszd ki, és utána tudsz választani a pólófazonok közül, ezután már csak a pólód színét kell kitalálnod, illetve hogy milyen méret kell neked. Ehhez méretezési segítséget nyújtunk. Kérjük figyelmesen nézd át, hogy biztosan jó méretet válassz!

Kitűzőknél:
Válaszd ki a kívánt mintájú kitűzőt, utána pedig a neked tetsző színvariációt, majd a méretet (jelenleg csak 26 mm-es kitűzőket tudsz rendelni).

 

Derékmelegítőnél:
Választhatsz minta nélküli és mintás derékmelegítőt is. Válassz színt és méretet.
Ehhez méretezési segítséget nyújtunk. Kérjük figyelmesen nézd át, hogy biztosan jó méretet válassz!

Ha mindez megvan, válaszd ki a kívánt darabszámot és kattints a KOSÁRBA gombra. (Bármerre barangolsz is az oldalon, kosarad tartalmát oldalt a szürke sávban, a WEBSHOP gomb alatt, A KOSÁR TARTALMÁ-nál is meg tudod nézni. A termékeket bármikor ki tudod venni a kosaradból, és a darabszámot is tudod változtatni, amíg a MEGRENDELEM gombra nem kattintasz.)
Ha kiválasztottad az összes neked tetsző terméket és szeretnéd megvásárolni őket, kattints a KOSARAD TARTALMÁ-nál a PÉNZTÁRBA gombra. (Ha nem vagy bejelentkezve, vagy még nem regisztráltál, akkor azt itt kell megtenned. Nagyon fontos, hogy az adatokat pontosan töltsd ki, hogy a csomagod biztosan megérkezzen!)  Itt ki tudod választani, milyen módon szeretnéd megkapni a terméket, és mindez mennyibe fog kerülni. Ha mindent rendben találsz, kattints a MEGRENDELEM gombra.
E-mailben fogunk értesíteni ha a rendelésed postára adtuk, illetve ha már átveheted a boltban (személyes átvétel esetén.). A rendelésed állapotát pedig nyomon követheted a PROFIL/MEGRENDELÉSEK menüpont alatt, a MEGRENDELÉSEK ikonra kattintva.

Ha bármilyen problémád lenne, bizonytalan vagy, írj nekünk a musu@musu.hu címen, vagy hívj minket a +36 30 6364 168-as számon.
Köszönjük a vásárlást!

 

 

Házhoz szállítás díjszabása, fizetési módok

 

A házhoz szállítás díja a rendelés összegétől  és a fizetés módjától függ. Webáruházunk megrendeléseit a rendelés feldolgozását követően 2-5 munkanapon belül teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon senki, szállítási címként célszerű (amennyiben lehetőség van rá) munkahelyi címet megadni. A Magyar Posta kétszeri kézbesítést kísérel meg, az első kézbesítést követően értesítést hagy és tájékoztat a további lehetőségekről. Az át nem vett küldemények szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

Lehetséges fizetési módok:

személyes átvétel esetén: készpénz, előre utalás

házhoz szállítás esetén: előre utalás, utánvét

 

Személyes átvétel: ingyenes. Személyes átvételre a Bringacity Kerékpárbolt és Szervizben van lehetőség (Budapest, 1138 Népfürdő u. 37.) nyitva tartási időben (H-P.: 11-19 óráig, Szo.: 10-14 óráig).

 

Házhoz szállítás: díja függ a rendelés összértékétől, illetve a választott kézbesítési módtól.

 

Rendelés összértéke Ár előre fizetés esetén (postai küldemény) Ár előre fizetés esetén (futár) Ár utánvét esetén (futár)
1-20000 Ft 600 Ft 2000 Ft 2600 Ft
20000 Ft felett ingyenes ingyenes 600 Ft

 

A díjak Ft-ban értendőek és bruttó árak.

 

Általános szerződési és felhasználási feltételek.

 

Cégadatok:

Cégnév: MusuLányok Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 92. 2. em. 41.
Adószám: 12421073-1-41
Cégjegyzék szám: 01-09-294812
Elektronikus elérhetőség: musu@musu.hu
Telefonos elérhetőség:+36-30-63-64-168